Marketingul aromelor pentru sala de sport

 

Sala de sport este locul unde ne acordam timp noua înșine, deci este important ca mirosul din interiorul acestei încăperi sa energizeze si sa învigoreze clienții dar si sa mențină igiena si curățenia.

Un ambient înălțător promovează productivitatea, deci alegeți-vă aromele potrivite si veți vedea clienții tot mai des si mai des.

 

Exista unele zone esențiale la care trebuie sa va gândiți când vreți sa alegeți aroma potrivită. Acestea sunt:

Zona cu echipamentul primar

Sala cu greutăți

Recepția

Baia

Vestiarul

 

Fiecare dintre aceste zone necesita sistemul personal de dispensare si aromatizare, adaptate pentru mediul unde vor fi utilizate. Spre exemplu, veți avea nevoie de un sistem cu acțiune pe o suprafața mare pentru zona cu echipamentul primar, si unul cu acțiunea pe o suprafața mai mica pentru baie, sau camere mai mici pentru exerciții.

Aromele perfecte pentru sala de sport

Oricine vrea sa meargă la o sala unde nu numai arata curat si igienic dar si miroase la fel. Pentru asta pot fi utilizate arome universale care vor avea efecte pozitive in mai multe zone ca sala cu greutăți, zona pentru cardio, vestiare si bai. Arome universale ca mar, citrus si mango ar fi perfecte pentru aceste zone, astfel încât ele sunt subtile dar efective, având miros ce inspira si învigorează fără a fi prea puternice.

Si sa nu uitați despre săpun. Produsele anti-bacteriale cu mirosuri universale sunt bune dar sa nu uitați sa va asigurați ca acestea sunt testate dermatologic pentru confortul clienților dumneavoastră.