Crearea Parfumului

De obicei, parfumurile erau create prin fierberea petalelor de flori, a ierburilor si a condimentelor si absorbția lor in uleiuri, ca uleiul de masline. Condimentele importate adaugau un element exotic aromelor locale, ca hârtia, scorțișoara sau ghimbirul.

Unele ingrediente au rămas populare pana in prezent, spre exemplu iasomia, mierea si crinii  Madonei.

Când au fost introduse  ingredientele sintetice, la sfârșitul secolului 19, acestea au schimbat totul – brusc, parfumul a devenit o plăcere de zi cu zi, in locul unui lux ocazional, astfel încât fragrantele puteau fi produse in masa si vândute la preturi accesibile.

 

Parfumeriile si fragrantele moderne

Branduri renumite ca Coco Chanel, Coty si Guerlain si-au luat  inceputurile in 1800-1900. Multe din aromele noastre preferate de azi, isi au originea din mici magazine de parfumuri de prin toata lumea, dar totusi, anume Franta este locul unde s-au nascut un numar semnificativ de branduri ca Guerlain, Givenchy, Yves Sain Laurent Parisienne si Paco Rabanne.

Chiar si in 2019, încă se creează  noi fragrante, iar parfumul fiind in top 3 cele mai populare cadouri, casele de parfumerie trebuie sa lucreze la cel mai inalt nivel pentru a se tine intr-un pas cu noile trenduri.

Iar anul 2019 se spune ca are in principii prospețimea in fragrante si parfumuri.

Iar noi avem la baza aceleași principii, si anume menținerea prospețimii!

Utilizam tehnologii fara baterii, agenți de propulsie, aerosoli, sau solventi daunatori. Noi folosim doar metode într-adevăr sigure pentru necesitățile dumneavoastra!